Jag har arbetat som professionell fotograf i egen rörelse sedan 1984. Som en av en pionjärerna gick jag redan 1999 över till att uteslutande jobba med digitalt foto och har idag en stor kunskap på området.

Digital fotografering ger många fördelar. Inte minst ger den omedelbar kontroll över bildens kvalitet. För dig som kund innebär det att du snabbt kan ta del av och ge feedback på det arbete jag gör. Dessutom får du snabba leveranser och kan börja använda dina bilder direkt, för såväl tryck som digitala medier.

Mina produktioner hittar du inom inredning, mat, reklam och produktfotografering. Bland mina referenser finns ett brett spektra av kunder, allt från inredningstidningen Sköna Hem till storföretag som ABB.

 

Jag har också medverkat i ett 30-tal inrednings- trädgårds och kokböcker.

Jag utför numera uppdrag på plats och bygger upp ateljé hos kunden för att kunna fotografera rena produktbilder för friläggning.

På den här webbplatsen har jag samlat ett litet urval av mina bilder. Som du kan se i mitt bildgalleri är min styrka färg och form, att arbeta med ljus och ljussättning. Ta gärna en titt och låt dig inspireras.

Säterivägen 12
355 73 Gemla

0708-198 800

tommy@durath.se